1. به آنچه می خورید نگاه کنید. چه رنگ هایی پیش روی شماست؟ براق هستند یا کدر؟ بافت غذا چه شکلی است؟ آیا نرم، سفت یا متنوع است؟
2. غذا را بو کنید. آیا بوی شیرینی، سیر، نعناع، ماهی، تندی، ترشی، زعفران یا چیز دیگری می دهد؟
3. یک تکه کوچک از غذا را بردارید و آن را روی زبان خود قرار دهید. این حس شبیه چیست؟
4. با ملایمت، به آرامی تکه ای را دور دهان خود حرکت دهید. آیا بزاق شما ترشح می شود؟ آیا این غذا نیاز به جویدن دارد؟
5. در حین جویدن، به طعم ها و بافت های متفاوت توجه کنید.
6. هنگامی که غذا تکه تکه شد، آن را با نزدیک شدن به پشت گلو احساس کنید. ببلعید.
7. دوباره با تکه غذای بعدی شروع کنید.
________________________________________________
فهرست فصل هشتم این کتاب
--------------
همه مطالب: